Rss Feed
  1. ÇEKİLİŞ SONUCU

    9 Şubat 2015



    Katılım gösteren herkese teşekkürler. 

    Tavsiye Melekleri' nden de alınan mail teyidi sonucunda şanslımız ''durubaby'' oluyor.
    Kendisine hemen tebrik mailini gönderiyorum ve 3 gün içinde dönüş bekliyorum.


  2. SEVGİ DOLU BİR PAKET

    7 Şubat 2015

    Sevgili Kelebek Etkisi ve Buralı Olamayanlar Lokali nin birlikte düzenlediği Bir Kartpostal, Bir Kitap, Bir kozmetik etkinliğine keyifle katılmıştım. 
    Geçtiğimiz gün, eşleşmeler de gerçekleşti ve biz de (ismine bayıldığım) Güzel Ruhlu Kadınlar la çıktık. Sevgililer günü öncesi de, planladığımız gibi, birbirimize paketlerimize gönderdik.

    Etkinlikteki asıl ürün, kartpostallarımızdı ve sanırım beni de en çok yoran aşama bu oldu çünkü kartpostalı gerçekten de çok zor bulabildim. Gerçi evet evde hala var ama daha özel ve yeni alınmış bir kartpostal olsun istedim. 8. kırtasiyeden sonra kara kara nereden bulacağımı düşünürken, tam da istediğim gibi bir kartpostal buldum ve hediye kutusuna ekledim.

    Etkinlik sahibeleri Kelebek Etkisi ve Buralı Olamayanlar Lokali ne emekleri, etkinliklerine beni de dahil ettikleri ve ilgileri için ayrıca teşekkür ederim, keyifle kaynaşmaları sağlıyor bu güzel etkinlikler. 

    Şimdi Güzel Ruhlu Kadınlar' dan bana gelen hoş paketle sizi baş başa bırakıyorum. Kendisine çok teşekkür ederim, bu vesileyle herkesin de 14 Şubat' ını kutlarım.