Rss Feed
  1. Ve bir ürün yorumuyla daha birlikteyiz...

    Geneliyle yeni aldığım ürünleri değil, kullanıp bitirdiğim ya da bitirmek üzere olduğum ürünleri yorumlamaktan keyif alıyorum. Böylelikle hem kendimi, hem de postu okuyanları yanıltmamış oluyorum.
    Ürün etkileri her cilt tipine, dolayısıyla her kişiye göre farklılık gösteriyor olsa da, en azından bir fikir edinebilmek adına bu tip postlara devam edeceğim. Çünkü ben de takip ettiğim bloglarda en çok kullanılıp da yorumlanan postları okumayı seviyorum.

    Bugün sizinle paylaşacağım ürün ise, henüz bitirmediğim ama defalarca kullandığım, en sonunda da yorumlanacak kıvama getirdiğim bir maske.

    Watsons yesil cay maske


    Watsons Green Tea Antioxidant Maske' ye dair bendeki izlenim ''başarılı''. 300 g. lık koskoca bir ambalajı doldurmasına rağmen, fiyatı ambalajıyla ters orantılı diyebilirim.

    Cildimi yatıştırıyor, temizliyor ve canlandırıyor. Kullandıktan sonra cildimin gerçekten de ferahladığını ve  nefes aldığını hissediyorum.

    Kokusu ise ne iyi, ne de kötü. Beni rahatsız etmese de inceden bir çay kokusu var doğal olarak...

    Haftada 2 kere başka maske de dahil etmeden kullanıyorum. İşte olumsuzluk da burada başlıyor, keza ailece kullanmayacaksanız aylarca aynı maskeyi kullanmak zorunda kalabiliyorsunuz ve bu durum, yeni ürünler denemekten hoşlanıyorsanız, çok can sıkıcı olabilir.

    Bir diğer olumsuzluğu, eğer peeling üzerine maske yapıyorsanız, kimi zaman tahriş gerçekleşebiliyor. Özellikle yanaklarımda, burnuma yakın kısımlarda bu tahrişi hissettim. Kalıcı olmayıp, ertesi gün geçti ama ben de peeling sonrası kullanmamayı öğrendim.

    Yeni bir ürün değil, hatta uzun zamandır Watsons'larda mevcut ve uzun zaman daha mevcut kalacak bir ürün.
    Serinin maskesi dışında bir de burun bantını denedim ama hiç memnun kalmadım ve hiçbir şekilde tavsiye etmediğimi belirtmek isterim.

    Özetlersem, düşük fiyatıyla, dikkatli kullanırsanız gayet de uygun bir ürün. Mucizeler yaratmasa da, gerçekten işe yaradığı kesin. Büyük ambalaj tercih etmezseniz ve hassas bir cilde sahip değilseniz güle güle kullanabilirsiniz.


  2. 4 yorum:

    1. Burcu dedi ki...

      yeni bir maske arıyordum fikir oldu denemek için edineceğim bir tane

    2. Unknown dedi ki...

      Bu yeşil çaylı serinin maskesi de güzeldi ama en çok toniğini seviyordum ben.Serinin ambalajıyla beraber ürünleri de değişti uzun süredir bu maske başta olmak üzere pek çok ürünü Watsons'ta bulunmuyor.

    3. ecefobi dedi ki...

      Artık kac ay kullanıp da bitirememissem :) tesekkurler ben de gittiğimde gözlerimi bir açıp bakayım :)

    4. ecefobi dedi ki...

      Yeni alternatifler de olacak yakında ben bir bitirsem su kavanozu :)))

    Yorum Gönder