Rss Feed


  1. Evet çok gezdik, eğlendik, denize girdik ve bolca da güneşlendik... Bu yaz geldi ve neredeyse geçmek üzere... Bu post ise bir Bodrum manzarası eşliğinde...

    Son tatilimde yanıma hiç tereddüt etmeden, tatilimin de kısa oluşunu hesaba katarak, deneme boyu John Frieda şampuan ve bakım kremini, bir de Rapunzel' e ait, daha önce denemediğim ama bolca övgülerini okuduğum kömür özlü saç bakım maskesini aldım.

    6 gün boyunca şampuan ve saç kremini hergün, bakım maskesini de 2 kere kullanıp bitirdim.

    John Frieda' nın birçok serisi şu an satışta ama benim gibi işlem görmüş saçlara en iyi terapi, full repair serisi... Daha yıkama esnasında bile yumuşacık saçlara kavuştum ve tararken hiç zorlanmadım. Kuruma sonrası ise saçlarımın doğal dalgaları, sanki kuaförden çıkmışım gibiydi. Hacim var ama çok da doğal bir hacim... Markanın serisi hakkında savunduğu, ağırlık yapmaz vaadi ise kesinlikle doğru. Yağlanma konusu ise tam boyu denediğimde çözülecek, keza her gün kullandığım için bunu anlayamadım.
    Eh açıkçası bu derece memnun kalacağımı ben bile düşünmemiştim, tam boyu alınacaklar listeme eklendi bu seri. Serinin ayrıca maske ve serumu da mevcut. Şampuan ve saç kreminin tam boyu ise 25 TL civarında, indirimi bekleyeceğiz elbette ki.

    Gelelim Rapunzel' e...
    O kadar memnun kaldım ki, tatil sonrası tam boyuyla ürünü kullanmaya devam ettim, hala da ediyorum. Kısaca geçeceğim ürün yorumu, başlı başına bir post haline gelmeyi hak ediyor diye düşündüm. Detayları sonraki postta bulabilirsiniz.


  2. 4 yorum:

    1. dlkgzr dedi ki...

      jonh frieda yı denemek lazım , rapunzeli ise nerden alıyorsunuz ben hiç bir mağazada ürünlerini görmedim de ?

    2. Unknown dedi ki...

      saçlarımı rahat uzatabilmek için bir çözüm arıyordum. galiba sayende buldum :)

    3. ecefobi dedi ki...

      Kendi web sitelerinden satışları var, bir sonraki post tamamen rapunzel hakkında ;)

    4. ecefobi dedi ki...

      Daha çok onarmak icin tatlım

    Yorum Gönder