Rss Feed

  1. Biz kadınlara sihir yapma şansı verseler, sanıyorum ki çoğumuz bu şansı, yüzümüzde bir şeyleri değiştirmek için kullanırdık.
    Benim de değiştireceğim, sihir eli değdireceğim en baştaki şey: Kocaman gözeneklerim olurdu.
    Şimdi bile ergenlik dönemlerinden bahseden yaşıtlarımın sarf ettiği, ''ayy bende hiç sivilce çıkmadı, hiç sorun yaşamadım'' sözlerini imrenerek dinlerim.

    Evet iyi bir cilt konusunda, hiçbir zaman şanslı olamadım ama yaşım ilerledikçe ve makyaj ürünlerini keşfettikçe, bu açığımı kapatmayı öğrendim.
    Şimdilerde çıktı o BB ler, CC kremler... Onlardan önce biz fondötenin dibini görürdük. şimdilerde kapağını bile açmıyoruz ne güzel.

    Zaman ilerliyor, teknoloji değişiyor, artık aynada kendini müdahalesiz de beğenme daha sıklaşıyor. İnsanlar kendileriyle daha barışıklar, uyanma ile işe gitme arasındaki dakikalar, daha da kısalıyor işte benim can alıcı noktam da bu!
    Şimdilerde bir ürün yetiyor yüzümüzü olduğu gibi değiştirmeye ve bunun için de; beyaz, boğazlı kazaklarımızdan, vazgeçmemiz gerekmiyor.

    İşte o ürün: L'OREAL REVITALIFT Magic Blur...
    Adı gibi flulaştırıyor, minicik bir müdahalesiyle.

    loreal revitalift

    Ben Magic Blur' u, Tavsiye Kanalı sayesinde, Tavsiye Melekleri' nden biri olduğum için, ürün henüz piyasaya bile çıkmadan önce deneyimledim. Aslında bu post, belirtmeliyim ki, çok daha önce sizler tarafından okunacaktı fakat hem uzun süreli bir kullanım tecrübesi kazanmak istedim, hem de bir önceki postta (TIK TIK) belirttiğim sürece etki etmek istemedim.

    macig blur


    Bu süreçte L'OREAL Magic Blur, öyle çok beğenildi, öyle çok yazıldı ve çizildi ki, sanıyorum çoğunuz dayanamayıp kullanmaya başladı bile. Hala çelişkide olanlar için artıları ve eksileriyle devam edelim.

    magicblur


    Öncelikle Magic Blur serisi, iki üründen oluşuyor.
    Biri yaşlanma karşıtı bakım kremi, diğeri ise tamamlayıcı dokunuş.

    Açıkcası kremin tam anlamıyla benim yaşıma uygun olmadığını, itiraf etmek zorundayım. 40-50 yaş skalası için kullanıma uygun olduğu zaten ambalajında da belirtiliyor.
    Bense 30' lu yaşların başındayım ve henüz ince de olsa, hiçbir çizgi ve kırışıklığa sahip değilim. Dolayısıyla, kremin hedeflerinden biri olan kırışıkları gizleme konusunu tecrübe edemedim. Uzun süreli ve düzenli kullanımda, içeriğindeki Pro-Retinol A formülüyle, yaşlanma belirtileriyle savaştığı belirtilmiş.
    Fakat... Ürünün tek özelliği elbette sadece bu değil. Benim işime yarayan kısmı, işte burada devreye giriyor. Çünkü ürün, aynı zamanda gözenekleri de gizliyor. Bu özeliği sayesinde, yaş skalasını, 20 li yaşlara kadar olmasa da, 40 lardan biraz daha aşağıya çekebiliyor.

    Kremin kıvamı oldukça hafif, hemen emilmesi gerçekten de artı bir özellik.
    Aynı zamanda, makyaj bazı olarak da kullanıma uygun olduğundan, sizi sonraki aşama için bekletmiyor.
    Yağlı bir his ise asla bırakmıyor.
    Kokusu ise, klasik, bildiğimiz L'OREAL kremlerden daha yoğun ama benim çok hoşuma gitti.
    Bende hiçbir alerjik reaksiyon göstermedi.
    Uzun süreli kullanımda, renk tonunu da eşitlediği belirtiliyor, evet az da olsa bir fark yarattığını ben de kendimde görüyorum.
    Gözenek gizlemesi orta düzeyde.
    Nemlendirmesini ise gayet başarılı buldum.

    Kısacası bu ürün, orta yaşlarda, ince çizgi ve gözeneklerden şikayet eden kitleye, ayrı ayrı kremlere boşu boşuna para vermeyin, tek bir kremle hem şikayetlerinizden kurtulun, hem de kırışıklıklarınız için önlem alın diyor.
    Magic Blur 'un, kırışıkları önleme dışındaki vaatlerine en büyük rakip ise, yine Magic Blur serisinden tamamlayıcı dokunuş kremi!

    magic blur


    İşte benim en sevdiğim ve uzun süreler bıkmadan kullanacak olduğum ürün de bu!
    Tamamlayıcı dokunuş kremi, diğerine göre daha yoğun kıvamlı ama köpük gibi, çok az kullanımda bile kolaylıkla dağılıyor.
    Sürüldüğünde, kadifemsi ve yumuşacık bir etki bırakıyor, kokusu ise hissedilmiyor.
    Tam anlamıyla, piyasada bulunan ve gözenek küçültücü olarak lanse edilen ürünler kıvamında.
    Gözeneklerimi anında gizledi, ayrıca cildimde parlamayı engelleyerek, onu mat bir görünüme kavuşturdu.
    Serinin diğer ürününe karşın bu ürün, kullanımdan sonra cildi hafif yağlı bırakıyor. Bu durumu ise olumsuz algılamayın çünkü makyajınıza iyi bir baz yaratıyor.
    Renksiz olması sebebiyle, tek başına kullanıldığında kıyafetlerinize bulaşmıyor, ayrıca erkekler de bu yüzden rahatlıkla kullanabilir.
    Ürün yine kırışıklıkları ve ince çizgileri kapatmayı vaat ediyor ama bakım kremi gibi zamanla azaltmayı iddia da etmiyor.

    İki ürün de, piyasadaki pahalı muadillerine göre çok daha uygun fiyatlarla satılıyor. Ortalama 35.00-40.00 TL arasında indirimsiz satış fiyatına sahipler.

    Hassas olanlar için iki önemli bir not olarak belirtmeliyim ki;
    Ürünler, güneş koruması içermiyor.
    Tamamlayıcı krem silikon içeriyor.

    Başlıkta da dediğim gibi, gayet tercih edilebilir iki ürün söz konusu.
    Özellikle tamamlayıcı dokunuşu, daha iyi bir ürün çıkana dek, kullanmayı düşünüyorum. Çünkü benim için hep hayalini kurduğum, uygun fiyatlı ve vaatlerini oldukça yerine getiren, bir nevi büyülü bir ürün...
    Beni bu ürünlerle tanıştıran Tavsiye Kanalı 'na bir kez daha teşekkür ederim.


  2. 5 yorum:

    1. Unknown dedi ki...

      Twitterda gördüm şimdi okudum cidden ihtiyaçlı bilgiler vermişsin cnm. Tebrikler.

    2. Müge'nin Listesi dedi ki...

      bende cok beğendim gercekten mucize ve cok kurtarıcı

    3. Beauty beybi dedi ki...

      çook güzel olmuş yazın sevgilerle..

    4. hunerlieller dedi ki...

      Güzel ürünler bende çok begendim :)

    5. Blogunuzdan çok bilgilendim ellerinize emeklerinize sağlık...

    Yorum Gönder